Vliegschema An 2 2021 (onder geldend Corona protocol)

Vliegschema Classic Wings 2021, per vlucht hebben wij 9 plaatsen beschikbaar waarvan 1 cockpitplaats
Datum Vanaf Naar An2-beleving Prijs € Extra info
za 10/7 Teuge Sywell 180 min €???? Flying Legends Airshow weekend trip
Boekingen kunt u doen via info@classicwings.nl. Indien cockpitplaats (rondvluchten) nog beschikbaar kunt u die boeken tegen een toeslag van €59.00*. Voor dagretouren zijn soms 2 cockpitplaatsen beschikbaar (heen of terug). Voor lange vluchten hebben wij op basis van wisselen in de vlucht zelfs 2 cockpitplaatsen per been beschikbaar (prijs ook €59.00 en max 1,85 lengte max 100kg). U maakt dan altijd of de start of de landing mee alsmede de halve vluchtduur vanuit de cockpit. U dient minimaal 30 minuten voor de geplande vliegtijd aanwezig te zijn. Voor speciale vluchten en of shows kunnen afwijkende cockpitplaats tarieven worden gehanteerd (zie toevoeging in de tekst onder airshows. Vluchten gaan in principe altijd door op basis van volgeboekt, weer en techniek, beschikbaarheid vliegers alsmede onvoorziene omstandigheden voorbehouden. De vermelde An2 beleving van €89.00 is inclusief verplichte briefings en verzekering, excl. fotomoment (rondom vliegtuig, in cockpit, groepsfoto etc.) en uitleg over het toestel, geschiedenis etc. van plm. 15 min en excl. sleutelhanger (of ander luchtvaart gerelateerd artikel) en luchtdoopcertificaat. Een vol vliegtuig is minimaal 9 geboekte personen en eerst zal de eerste vlucht volgemaakt worden en vervolgens de andere. Voor een complete An2 beleving, extra bij te boeken kijkt u hier

Heeft u eenmaal geboekt en is de vlucht bevestigd in de week van de vlucht, dan gaan wij ervan uit dat u er bent en de vlucht afneemt. Afzeggingen om wat voor reden dan ook leidt dan bij ons tot een niet vol vliegtuig. Om medepassagiers niet te moeten teleurstellen laten wij de vlucht dan doorgaan. Wij zien uw afzegging dan als zijnde gevlogen. Wij hopen op uw begrip in deze.

Let op vermelde rondvluchtprijzen zijn excl. weekend- of feestdagentoeslag van €15,00 

Dit jaar vliegen wij ook vanaf Seppe (juni en juli),  en evt andere velden dan Teuge. Het kan zijn dat daar dan evenementen plaatsvinden. Het zijn soms evenementen die de dag vaak nog leuker maken. Men vraagt daar wel entree, vaak niet meer als 5-10 euro, houdt u daar rekening mee.