Fanclub

Classic Wings is een jong en dynamisch luchtvaartbedrijf. Het in stand houden van onze vloot en bedrijf vergt veel tijd, geld en energie. De techniek, brandstof en olieverbruik is helaas niet meer van deze tijd en komt iedere keer terug in onze exploitatie. Ondanks dat is het vliegen met deze vliegtuigen nog steeds erg veilig en oefent het meer en meer dan een normale aantrekkingskracht uit op ons publiek en klanten.

Wij willen graag voor de toekomst zoveel mogelijk “commitment” kweken met luchtvaartminded Nederland en kunnen uw hulp dan ook goed gebruiken om de historische luchtvaart levend te houden. Onze doelgroepen zijn zowel de particuliere markt als ook het bedrijfsleven. Wij hebben daarom voor bedrijven die meerdere uren bij ons willen afnemen goede condities. Te denken valt aan urenpakketten van 5 uur op jaarbasis, af te nemen als rondvluchten of incentives voor relaties. Wij kunnen desgewenst tijdelijk uw vliegtuig voorzien van uw logo, teksten etc. indien u dat op tijd aanlevert (aan de tekst, logo en of type sticker zijn wel speciale voorwaarden verbonden)

Daarnaast kunnen zowel particulieren als ook bedrijven eenmalig donateur worden voor € 245,00.
U ontvangt dan 2 vouchers voor rondvluchten op een van de fanclub- en of rondvluchtdagen georganiseerd door Classic Wings Nederland. Daarnaast ontvangt u per voucher een Classic Wings sleutelhanger na de vlucht.

Mocht u ons project van de DC3/C47 willen steunen kunt u contact met ons opnemen.

Sleutelhanger An2

Schrijf u nu in! (Online formulier, nieuw venster)

Neem contact met ons op voor aanvullende informatie.