Fly and Marry

In samenwerking met “the Sunset Beach Club” te Ameland organiseert Classic Wings de dag van uw leven.

Avond op Teuge

Wij vliegen u en uw naasten ( bijv. uw ouders, getuigen) in met onze Antonov 2 naar Ameland. Ons vliegtuig staat standaard in het seizoen (april t/m september) geparkeerd op vliegveld Teuge vlakbij Apeldoorn. (andere vertrekplaatsen ook mogelijk) Onderweg geniet u onder het genot van een glas champagne van ons mooie Nederlandse landschap dat onder u doorgaat en de oversteek bij de wadden. Boven het Eiland aangekomen laten wij uw gasten weten door een rondje boven de Club te maken dat u er bent.  Met recht kunnen wij zeggen dit is het ultieme “WHERE PASSION MEETS TRADITION”.

U wordt op het Eiland opgevangen door de staf van de Sunset Beach Club en desgewenst in een oude, ook geheel in stijl oude personenbus naar de trouwlocatie vervoerd.  Het officiële gedeelte en feest kan beginnen……. het bruidspaar is gearriveerd.

trouwen op Ameland

U kunt er voor kiezen dat wij u dezelfde dag of de volgende dag weer terugvliegen naar Teuge. Gaat u de volgende dag op huwelijksreis?  Wij kunnen en mogen u ook afzetten op Schiphol.

Classic Wings faciliteert enkel  het vervoer van het vaste land naar Ameland en derhalve is de Sunset Beach Club uw aanspreekpartner en partij die de offerte en het totale arrangement voor u zal verzorgen en aanbieden. Download hun brochure en neem vervolgens contact op met Harold van Workum van de Sunset Beach Club. Heeft u specifieke vragen over het vliegen kunt u met Classic Wings contact opnemen.

binnenkant An2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij wensen u veel plezier bij de voorbereidingen van uw trouwdag en nog meer plezier op de dag zelf.

Namens de Sunset Beach Club en het Classic Wings team