Particulieren

Just Fly Round!
Rondvluchten vanaf 20 minuten (totaal beleving waarvan plm 10-15 min vliegen) vanaf de thuisbasis vliegveld Teuge, Lelystad, Airport Niederrhein-Weeze of vliegveld Stadtlohn (beide net gelegen over de nederlandse grens in Duitsland). Of vlieg met uw werknemers en of zakenrelaties over uw vestigingsplaats vanaf een dichterbij gelegen vliegveld. Ook kunt u rondvluchten perfect combineren met een lunch of diner voor- of achteraf.

Wij hebben o.a. op Teuge, Lelystad en vliegveld Niederrhein-Weeze tevens de beschikking over diverse ruimtes zodat u daar bijvoorbeeld een presentatie kunt houden of de introductie van een nieuw product kunt laten plaatsvinden. In de mooie businesslounge met koloniale uitstraling op Niederrhein-Weeze wordt u door ons ontvangen en kunt u nog een kopje koffie drinken alvorens u begeleid wordt naar uw vliegtuig. U kunt deze businesslounge ook gebruiken als stijlvolle ruimte voor- of achteraf om het gevoel van de goede oude tijd te doen herleven en onder het genot van een hapje en drankje met uw zakenrelaties en of werknemers bij te praten.

Prijs vanaf € 69,00 per persoon bij individuele boekingen en volledig bezet vliegtuig. Voor groepsprijzen en of vertrek vanaf ander niet genoemd veld kunt u met ons contact opnemen. In samenwerking met  Brasserie the Hangar kunt u uw rondvlucht en of incentive uitbreiden met een luch -en of dinerbuffet (kosten resp €20,00 en €30,00/ pp)

Onderstaand vindt u een aantal arrangement mogelijkheden, dit zijn echter oude arrangementen (prijs wijzigingen / brandstoftoelage voorbehouden) en dienen tevens als voorbeeld voor uw eigen ideeën en of wensen.

Fly & Golf!
Vlakbij de ons bekende vliegvelden Ameland, Texel en Midden Zeeland liggen prachtige golfbanen. Laat u zich door ons klassiek vervoeren naar een sportief dagje uit met vrienden, familie of relaties. Gedurende de vlucht kunt u eventueel genieten van een op uw wensen afgestemde catering. Overigens kunt u op of in de nabijheid van de vliegvelden ook prima eten, zijn er fietsen te huur om vervolgens heerlijk te genieten van de omgeving. U kunt de organisatie van het event volledig aan ons toevertrouwen. Ook ideaal te combineren met een overnachting.

Download de PDF van ons uitgebreide arrangement »

(Om het PDF bestand te bekijken heeft u Acrobat Reader nodig.)

Fly & Marry!

trouwen op AmelandIn samenwerking met “the Sunset Beach Club op Ameland” kunnen wij een geheel op maat trouwarrangement samenstellen. Wij vliegen u en uw naasten in naar Ameland vanaf Teuge op deze mooie dag. Wij kunnen ook andere trouwarrangementen samenstellen. Echter Ameland heeft qua ambiance en uitstraling tot nu toe de meeste voorkeur van onze bruidsparen gehad. Laat onze partner “the Sunset Beach Club” uw dag tot in de puntjes verzorgen, wij verzorgen stijlvol uw vervoer. Klik hier voor meer informatie.

Fly & Party!
Organiseer eens een uniek feest. Nodig uw gasten op een speciaal feestje uit en land (indien mogelijk) op een buitenlocatie zoals weiland of zweefvliegveld. Wij zorgen dat de muziek(band) speelt en dat de catering tot in de puntjes is verzorgd. Geniet tot in de late uurtjes bij een kampvuur. Tijdens het feest kunnen wij uiteraard ook voor de genodigde gasten extra rondvluchten verzorgen.

Fly & Fish!
Wij verzorgen visarrangementen, uw hengels en spullen kunnen makkelijk mee. Diverse mogelijkheden kunnen wij u aanbieden.
Fly & Taste!
Wij kennen de Pfälzer Wijnkalender van binnen en van buiten. Met al haar feesten biedt het u vele mogelijkheden. Classic Wings vliegt u naar Bad Dürkheim midden in een van de Duitse wijnbouwgebieden. Wij organiseren een wijnproeverij in een van proeflokalen aldaar. Ook prima te combineren met een evt. overnachting

Fly & Drive!
In samenwerking met Land Rover Driving Experience kunt u naast rondvluchten op het voormalige Engelse militaire vliegveld Laarbruch, nu bekend als Airport Niederrhein-Weeze terreinrijden met onverwoestbare Landrovers. Ook hebben wij mogelijkheden om bijvoorbeeld tourtochten met Solexen te houden in de mooie omgeving van het vliegveld. Wat dacht u van ter afsluiting een BBQ en of feest in de Royal Officersclub op dit vliegveld. Vraag naar de mogelijkheden.

Naast dit alles kunt u ook een rondleiding krijgen over het deze voormalige Engelse RAF-basis. Keer terug in de tijd van de Koude Oorlog waarin het vliegveld nog als zodanig operationeel was en bezoek de commandobunker van waaruit de eerste Golfoorlog werd geleid.

Download de PDF van ons uitgebreide arrangement.

(Om het PDF bestand te bekijken heeft u Acrobat Reader nodig.)

Fly & Visit Kevelaer!
Classic Wings organiseert in samenwerking met Thema Park Aviodrome, een exclusieve bedevaartsvlucht maar ook gewoon een leuk dagje uit naar Kevelaer (net over de grens in Duitsland) voor maximaal 9 personen. (grotere groepen met andere klassieke vliegtuigen en of vertrek vanaf een ander vliegveld op aanvraag). U wordt ingevlogen met de Antonov 2 van Classic Wings vanaf het Themapark Aviodrome op vliegveld Lelystad. Op een hoogte van 300-450 meter maakt u een mooie vlucht over Nederland naar de bestemming,vliegveld Niederrhein-Weeze. U ervaart adventure dan al op een “hoog” niveau als aanloop naar een geweldige en onvergetelijke dag.

Download PDF van ons uitgebreide arrangement »

(Om het PDF bestand te bekijken heeft u Acrobat Reader nodig.)

Classic Wings Travel!
“we are not owners here,…. we’re just passing through…. “ (uit Out of Africa)

Classic Wings heeft in het verleden een vliegreis door Afrika gemaakt. Bent u avontuurlijk aangelegd? Dan is dit waarschijnlijk de reis van uw leven. Lees het reisverslag met foto’s!


Hebben wij uw interesse gewekt?
Kortom wij hebben mogelijkheden en ideeën te over, wij kunnen tevens desgewenst hotelovernachtingen en transport verzorgen op uw plaats van bestemming. Heeft u echter andere speciale wensen of ideeën, laat het ons weten. Wij hebben enkel een centraal uitgangspunt, onze ANTONOV 2 moet in uw programma zijn opgenomen. Het is uw dag en ons team zal er alles aan doen om dit tot een unieke en onvergetelijke ervaring te maken.

Neem contact op voor uw wensen en onze mogelijkheden en ontvang vervolgens een passende offerte.