Commander: Rob “Altitude” de Man

Hoi, ik ben samen met Esther, mijn vrouw eigenaar van Classic Wings NL. Ik vlieg als gezagvoerder op diverse een- en meermotorige vliegtuigen en heb type-ratings op Cessna 550, Cessna 650, Falcon 900 B/C/EX en Gulfstream 100. Verder vlieg ik uiteraard op onze Antonov2 en Chipmunk. Naast een display-authorisatie om op airshows te mogen voorvliegen heb ik ook een Engelse authorisatie als testvlieger. Verder ben ik actief met bijhouden van de Classic Wings website, op buitenlandse reizen is dat een mooi en leuk tijdverdrijf voor mij. Binnen de AOC van Classic Wings vervul ik de functie van Postholder Flight- en Ground Operations.

 

Voor meer informatie over mijn achtergrond en hoe het allemaal is gekomen klik hier. Wil je mij “volgen” op mijn reizen over de wereld voor mijn werk als vlieger bezoek dan mijn pagina hierover.

 

Esther de Man den Hartog

Mede eigenaresse van Classic Wings (en Navigator van Captain Chaos). Verzorgt boekingen, administratie en doet de logistiek op evenementen en airshows.

 

Commander: Stephan “Manifold” Michels

Verkeersvlieger/ Gezagvoerder 747, Typeratings 747/ MD11/ DC3 en An2.
Speciale interest: vliegt Piper Cub en uiteraard onze Antonov2.

Commander: Marco “Jeep” Lange

Verkeersvlieger/ gezagvoerder, Typerating Airbus A330/ An2 en binnenkort ook 737NG.
Special interest: oude jeeps en oude vliegtuigen, maar bovenal onze Antonov2

Commander: Chris “Luft” Beenen

Verkeersvlieger/ Gezagvoerder en An2 vlieger
Typeratings MD-11/ B737 NG & Chipmunk DHC-1/ An2
Special Interest: VW Kevers.

Commander: Jeroen Boonzaaier

Verkeersvlieger/ Gezagvoerder en An2 vlieger tevens in bezit van een display-authorisatie. Typeratings MD-11/ B737 NG/ An2.  Special Interest: alles dat vliegt en dadelijk in zijn onlangs aangeschafte stoere Yak9 www.yak9.nl

 

Remco “Boomie” Sijben

Remco is ondernemer en eigenaar van de Stinson AT-19 en sinds kort ook van een Boomerang. Remco is in het bezit van een commercieel vliegbrevet. Hij probeert zoveel mogelijk met Classic Wings op te trekken en gezamelijk de airshows te bezoeken.

 

 

Leo “Pippi” Schoemacher

Leo vliegt op de Chipmunk en heeft inmiddels een Scottish Bulldog in zijn bezit.

Daarnaast is hij in het dagelijkse leven Verkeersvlieger en vloog oa MD11/ F100 en nu onlangs de B747/400

 

Vincent “gopro” Kok

Vincent is onze cameraman en fotograaf binnen Classic Wings. Hoewel hij geen vlieger is hij deelt hij zijn passie voor de luchtvaart met ons en maakt op zijn tijd mooie filmpjes en foto’s van Classic Wings en haar operatie die net even meer het Passion meets Tradition gevoel geven.

In het dagelijkse leven is hij cameraman bij een productie maatschappij en hebben wij zeker wel eens werk van hem op de televisie gezien.

Karel “Leffe” Vervat

Karel is onze duizendpoot die altijd klaar staat om te helpen op airshows, vliegdagen en de crew ondersteunt daar waar nodig. Maakt vele kilometers in de Classic Wings bus en is ook regelmatig aan boord van een van onze vliegtuigen te vinden. Karel heeft een militaire achtergrond en alweer een tijdje met pensioen maar voelt zich erg bij Classic Wings betrokken en op zijn plaats.

Ruben “snap on” Penterman

Ruben is onze lijnmaintenance man en heeft een bijzonder groot hart en passie  voor de historische luchtvaart. Hij doet oa onderhoud aan de Chipmunk en lijnmaintenance aan onze Antonov2, daarnaast, mede ingegeven door zijn passie voor de historische luchtvaart is hij ook betrokken als monteur en deelverantwoordelijke voor het restauaratieproject van de C47.

 

Mike “beheerder” van Lohuizen

Mike is sinds begin dit jaar de beheerder van onze website. Hij komt uit een aviators familie en heeft daarom een speciale band met Classic Wings. in 2016 zullen wij de website geheel vernieuwen en voorzien van meer gemak, overzicht en leuke media. ook zullen we een webshop gaan toevoegen.