Commander: Rob “Altitude” de Man

Hoi, ik ben samen met Esther, mijn vrouw eigenaar van Classic Wings NL. Ik vlieg als gezagvoerder op diverse een- en meermotorige vliegtuigen en heb diverse type-ratings. Verder vlieg ik uiteraard op onze Antonov2 en Chipmunk. Naast een display-authorisatie om op airshows te mogen voorvliegen heb ik ook een Engelse authorisatie als testvlieger. Binnen de AOC van Classic Wings vervul ik de functie van Postholder Flight- en Ground Operations.

 

Esther de Man den Hartog

Mede eigenaresse van Classic Wings (en Navigator van Captain Chaos). Verzorgt boekingen, administratie en doet de logistiek op evenementen en airshows.

 

Commander: Stephan “Manifold” Michels

Verkeersvlieger/ Gezagvoerder 747, Typeratings 747/ MD11/ DC3 en An2.
Speciale interest: vliegt Piper Cub,uiteraard onze Antonov2 en Chipmunk DHC1.

Commander: Chris “Luft” Beenen

Verkeersvlieger/ Gezagvoerder en An2 vlieger
Typeratings MD-11/ B737 NG & Chipmunk DHC-1/ An2
Special Interest: VW Kevers.

Commander: Jeroen Boonzaaier

Verkeersvlieger/ Gezagvoerder en An2 vlieger tevens in bezit van een display-authorisatie. Typeratings MD-11/ B737 NG/ An2.  Special Interest: alles dat vliegt en dadelijk in zijn onlangs aangeschafte stoere Yak9 www.yak9.nl

 

Remco “Boomie” Sijben

Remco is ondernemer en eigenaar van de Stinson AT-19 en sinds kort ook van een Boomerang. Remco is in het bezit van een commercieel vliegbrevet. Hij probeert zoveel mogelijk met Classic Wings op te trekken en gezamelijk de airshows te bezoeken.

 

 

Leo “Pippi” Schoemacher

Leo vliegt op de Chipmunk en heeft inmiddels een Scottish Bulldog in zijn bezit.

Daarnaast is hij in het dagelijkse leven Verkeersvlieger en vloog oa MD11/ F100 en nu onlangs de B747/400

 

Jef “Turbine”Verheijen

Jef heeft een luchtmacht- en technische achtergrond en helpt met onderhoud, dagelijkse gang van zaken, preflight van de toestellen als ook op airshows en vliegdagen en staat altijd klaar om te helpen daar waar nodig en is een zeer welkome aanvulling voor Classic Wings net als alle andere vrijwilligers.

Karel “Leffe” Vervat

Karel is onze duizendpoot die altijd klaar staat om te helpen op airshows, vliegdagen en de crew ondersteunt daar waar nodig. Maakt vele kilometers in de Classic Wings bus en is ook regelmatig aan boord van een van onze vliegtuigen te vinden. Karel heeft een militaire achtergrond en alweer een tijdje met pensioen maar voelt zich erg bij Classic Wings betrokken en op zijn plaats.

Mike “beheerder” van Lohuizen

Mike is sinds begin dit jaar de beheerder van onze website. Hij komt uit een aviators familie en heeft daarom een speciale band met Classic Wings. in 2016 zullen wij de website geheel vernieuwen en voorzien van meer gemak, overzicht en leuke media. ook zullen we een webshop gaan toevoegen.