Rondvluchtenschema 2021 Vakantieveilingen.nl (onder voorbehoud Corona protocol))

  • Welkom op de speciale rondvluchtenpagina voor Vakantieveilingen.nl 

Hier ziet u ons rondvluchtenschema zoals voor u  pgesteld, wij verzoeken u notitie te nemen van de voorwaarden: Vluchten gaan door op basis van vol bezet vliegtuig. U kunt enkel via an2.veilingen@gmail.com aangeven voor welke vlucht u opteert onder vermelding van uw naam, woonplaats, tel , vouchernr(s)/waardebonnrs(s) en voorkeur voor datum/tijd van de vlucht (invulling gaat op basis volgorde binnenkomst van de e-mail) Indien u een extra passagier wilt meenemen/ boeken, kan dat tegen een prijs van €89,00 ex evt weekend- en feestdagen toeslag. (mits plaats beschikbaar op dezelfde vlucht) Wij verzoeken u om via het bovenvermelde e-mail adres te communiceren (om misverstanden te voorkomen).

Voor alle duidelijkheid; Per veilingwinnaar/ vakantieveilingen-account  kan maximaal 1 gewonnen voucher per vlucht ingeleverd worden. Wilt u samen vliegen en heeft u toch 2 vouchers, kan dat op verzoek en tegen bijbetaling van uw goedkoopste voucher naar €89,00

In 2020 dienen wij ivm diverse toeslagen en verhoogde weekendkosten inzake landingen etc., €17,50 in het weekend en op feestdagen voor vakantieveilingvouchers door te belasten. De Cockpit toeslag is voor 2020 op €59,00 gesteld. (maximaal 100 kg en 1,85 lengte)

Dit jaar vliegen wij ook vanaf Seppe (juni en juli) en evt andere velden dan Teuge. Het kan zijn dat daar dan evenementen plaatsvinden. Het zijn soms evenementen die de dag vaak nog leuker maken. Men vraagt daar wel entree, vaak niet meer als 5-10 euro, houdt u daar rekening mee.

Dit vliegschema is opgemaakt voor seizoen 2020.  Denkt u ook aan de “houdbaarheid” van uw voucher

Heeft u eenmaal geboekt en is de vlucht bevestigd/ bent u ingedeeld dan hoort u in de week van de vlucht van ons. Wij gaan ervan uit dat u er bent en de vlucht afneemt. Afzeggingen om wat voor reden dan ook 2 weken voor de vlucht leidt bij ons tot een niet vol vliegtuig. Om medepassagiers niet te moeten teleurstellen laten wij de vlucht dan doorgaan. Wij zien uw afzegging dan als zijnde gevlogen. Wij hopen op uw begrip in deze.

 

Vliegschema Classic Wings 2020
Datum   Vanaf Naar An2 beleving Extra info

Boekingen kunt u doen alleen via an2.veilingen@gmail.com. Indien cockpitplaats nog beschikbaar is, kunt u die boeken tegen een toeslag van €59.00.

U dient minimaal 30 minuten voor de geplande vliegtijd aanwezig te zijn. Vluchten gaan in principe altijd door, weer en techniek, beschikbaarheid vliegers alsmede onvoorziene omstandigheden voorbehouden.